Ät dig mätt och gå ner 1 kg i veckan!

Den nya succédieten byggd på vetenskapliga rön med långvariga resultat!

Vad är isodieten?
Isodieten bygger på vetenskapliga rön och är skapad av några av Sveriges mest välkända näringsfysiologer; Fredrik Paulún, Kristina Andersson och Martin Brunnberg. Dieten är speciellt framtagen för att ge maximal viktminskning utan risk för nedbrytning av muskelmassa eller känsla av ständig hunger.

Lågkolhydratkost av hög kvalité (LCHQ)

Isodieten består av en isokalorisk diet, dvs lika delar kolhydrater, fett och protein. Det unika med Isodieten är fokuseringen på en högkvalitativ lågkolhydratkost med lågt GI och ett urval av de allra bästa fetterna. Till skillnad från många andra "Quick-fix-dieter" så ger Isodieten ett långsiktigt resultat och ett lärande för livet.

Då viktminskning och ett sunt leverne ofta innefattar beteendeförändringar och ett nytt sätt att se på den näring vi stoppar i oss belyses även de frågorna under kursen. Det är en smart investering att en gång för alla lära sig en kosthållning som inte bara gör att du går ner i vikt och bibehåller den, utan kanske än mer viktigt att den är; näringstät, innehåller alla vitaminer, mineraler och fibrer man behöver, förebygger välfärdssjukdomar såsom hjärt-kärlsjukdomar och typ 2-diabetes, samt även hjälper många med magproblem.

Glutenfri

Då Isodieten dessutom är glutenfri, passar den utmärkt för personer med känsliga magar. Många gånger är det inte bara glutenallergiker som mår dåligt av gluten, utan även en stor del av populationen som lider av tex: IBS kan få sina besvär lindrade genom att äta enligt Isodietens kost. Ge din kropp en chans att äta glutenfritt under denna diet för att se vilka oanade positiva effekter det många gånger kan ha!

Bli aldrig hungrig eller sugen

Isodieten är uppdelad på fem mål mat om dagen som med fördel äts på regelbundna tider. Det höga proteininnehållet, tillsammans med den näringstäta kosten i Isodieten, gör att man aldrig behöver känna hunger eller sötsug. Om man trots detta skulle bli hungrig så uppmanas man helt enkelt att göra portionerna lite större nästa gång! Huvudmålet med dieten är enkel: du ska aldrig gå hungrig!

8-veckors program

Under 8 veckor och vid fyra tillfällen träffas vi i en mindre grupp för föreläsningar och diskussioner. Som utbildad Isodietencoach och Kostrådgivare kommer jag följa er under dessa veckor med stöd, pepp och uppföljningar. Utöver information gällande Isodieten kommer även ämnen såsom grundläggande näringslära, träning, mål och prioriteringar, samt sanningar och myter gällande kost att beröras.

Detta får du under kursen:

  • Ett gediget kurskompendium
  • Ett komplett 8-veckors kostprogram med lättlagade recept för frukost, lunch, middag och mellanmål
  • Kunskaper om näringslära och hur dieten kan ge dig varaktiga resultat, livet ut
  • Stöd och råd av din Isodietencoach
  • Mätning av kroppssammansättning på Tanita våg vid första och sista tillfället. Du får bl.a reda på din vikt, fettprocent, muskelmassa, metaboliska ålder samt vattenmängd i kroppen. Mätningen är givetvis frivillig, men är ett utmärkt verktyg för att mäta dina individuella framgångar. 

Isodieten – en livsstil

Lär dig recept för livet ut. Efter de 8 veckorna kan du fortsätta tillämpa de kunskpare du fått från kursen. Då du nått din idealvikt fortsätter du helt enkelt i isodietens anda, men kan gott och väl lyxa till det vid speciella tillfällen, utan att behöva gå upp i vikt igen. Isodieten passar även för hela familjen, gammal som ung och man slipper räkna poäng, följa olika faser, eller krångliga index-värden. Alla recept för respektive måltid har samma kalorifördelning, vilket gör det väldigt lätt och enkelt att t.ex byta en lunch mot en annan om man så önskar!

Pris för 4 träffar under 8 veckor á 1,5 h (totalt 6 h föreläsningar): 1.495 kr

Anmälan samt anmälningsvillkor.

Anmälan är bindande.

Gratis medlemsskap till klubb isodieten under kursen!

Datum för ny kursstart presenteras här i god tid före start!

Ta chansen och kom i toppform! 

Begränsat antal platser!

Anmäl dig här!

Anmälan är bindande.

 

Under kursen kommer vi att träffas vid fyra tillfällen i 8 veckor. Vi håller till i ljusa och rymliga lokaler på Götgatan 11 i Stockholm med gångavstånd från Slussens T-bana eller Medborgarplatsen. Se nedan för bilder och karta.

 

För mer information kontakta mig här.

Bild: MetaNoova
Bild: MetaNoova
Bild: MetaNoova
Bild: MetaNoova

Fördelning av kolhydrater, fett och protein i Isodieten.

Böcker om isodieten

Det finns en grundbok, en kokbok samt ytterligare en bok som lär dig bygga isorecept på egen hand!

 

Bilder från isodieten.se